2013. szeptember 27., péntek

High School DxD New


Tavaly imádtam az első évadát, szintén szezonálisan néztem hétről hétre, tényleg talán az egyik legjobb ecchi, még ha így is van benne klisé meg satöbbi, bár azért be kell vallanom akkor még nem volt akkora az elvárásom felé(vagy akkor bármilyen anime felé) mint például most. Viszont esetenként nem zavar, sőt nagyon jól megvan csinálva ez a dolog, mert ugyan még nem kerek de egy alakuló világ áll mögötte. Az első évad látszólag felvezetés volt, erősen az ecchi-re épített, aki azért nézte hogy sok uncensis ecchi jelenetet lásson lehet hogy csalódott. Mert ez az évad másabb volt mint az első, itt már kaptunk storyt végre. A világ dolgait is elkezdték, még is minden részben volt egy-két belecsempészett ecchi jelenet csöcsök stb. Egy valamit hiányoltam nagyon, az az első évadból jól megismert taktikus démoni sakkjátszma, ez sajnos elmaradt. Helyette kaptunk egy Kiba-s story-t, ami meg kell mondjam ecchi-hez képest nagyon is jóra sikeredett, még hogyha a bosszúálló sablont el is lőtték sajnos. A többi kardos dolog is tetszetős volt csak nagyon hamar lezárták. Ha minden igaz elvileg a Novel 4.kötete végéig dolgozta fel az egészet, és ha ez igaz pont story közepén, legalább is a Baka-Tsuki szerint még a következő kötet ebbe a történetrészbe tartozik. Szóval nem csoda a Cliffhangerért.



Nem értem miért csak 12-es évadot kapott, még 11 kötetnyi anyaguk van, nem kéne spórolni pedig, persze ha meg a szekér pénzben nekik jobban megéri az évadokat feldarabolni, csak mi fanok bírjuk ugye szezonokat várni rá. Rengeteg minden kiderült a világáról, igaz így is nyitott rengeteg dolog és karakter, viszont szerintem szépen halad az egész és reménykedem mihamarabbi folytatásban. Harc persze hogy nem hiányozhatott, volt benne az is pár, bár mind a két nagyobb harcot elég könnyen lezárták, ezen a téren úgy többet vártam, a végső harc is 5 ütés meg 8 perc beszéd volt. Ecchit nagyon jól belekeverték néha, nem véletlen van a műfajok közt, tény kevesebb volt benne mint az elsőben de storyban többet is bírt alkotni. Elég sok név felmerült ami ködös, gondolom a későbbiekben lessz szerepük, itt gondolok pár sárkánynak a nevére vagy annak a rakat főúr nevére akit felsoroltak. Na meg Son Goku? LOL!(Troll on: Majomkirály Saiyan XD.Troll off)
Új karakterektől többet vártam, egyrészt Gasper sehogy sem illett a képbe, olyan semmilyen karakter volt, se nem volt vicces se nem volt jó kari, inkább volt idegesítő. Xenovia és Shidou Irina párostól szintén többet vártam, a kardos részben kivették nagyjából a szerepüket de utána egyszerűen eltűntek/beleolvadtak az egészbe, több egyéniséget vártam. Vali-ról sok mindent nem tudtunk meg ahogy a többi fejesről sem, pár részes karik voltak, egy kivételével. Viszont általában a Badass stílusú karik bejönnek, hát Vali nem jött be, de nagyon nem! Aztán Issei, ő nem új kari de érdemel egy sort ha már főszereplő. Miért is jó kari? Semmiért sablonos átlag hárem ecchi karakter csak a fantasy miatt van ereje, semmi komoly, kb ezt lehetne mondani. Még is én úgy látom hogy beleillő kari volt, a perverz oldala nagyon elvolt találva, vicces lett és úgy nem zavart hogy nem volt kiemelkedő, mert szórakoztató kari volt. Opening-Ending-nél két páros volt ha jól emlékszem (op biztos hogy kettő volt ed-re már nem emlékszem), az biztos hogy a macska Dance-s ending fasza lett, és az első opening is nagyon tetszett.

Grafikában hozta az elődjét, nem volt csúnya az biztos, hál istennek volt uncensored verzió és nem kell megvárni a BD-t.(Jó nem vagyok ecchi imádó, de azért még is hatalmas hangulat plussz volt az animében.) OST-k is külön tetszettek. Jó kis évad volt remélem mi hamarabb lehetőleg 1 éven bellül kapunk egy Harmadik évadot is, és így tovább. Számomra mint ecchi 8/10-et adok neki. Aki szereti az ecchi-t ne hagyja ki semmiképp!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése