2013. december 23., hétfő

Best of 2013 Part: IV - TV Series

Eljött az ideje ennek is, ezen kívül már csak egy Best of 2013 rész lesz, de lehetséges hogy még ma jön egy animéről egy iromány (Stella Jogakuin Koutou-ka C³-bu) illetve még év vége előtt valószínűleg jön még egy iromány egy shounen fightból(Kiba).

Az év legjobb sorozata:

Breaking Bad 

Alapból idén év elején kezdtem neki, és már standart tetszett az első két évad, így mivel tudtam hogy utolsó évad lesz az ötödik kivártam és direkt úgy néztem meg hogy három évad minden napra 1-1 résszel a végén meg az utolsóval. Na most az Ötödik évad valami brutálisan epikus, a lezárása szintén, nem tudok mit mondani rá, a valaha volt legjobb sorozat. 

Az év legjobban várt sorozata és legnagyobb csalódása:
The Walking Dead

A Harmadik Szezon második felét nagyon vártam, mivel az első fele iszonyat jól ért véget. Ennek ellenére e szezon második fele hatalmas csalódás lett sajnos, független ettől én nézem tovább, mostanra már a Negyedik szezon fele lement 2014 februárjától folytatódik a szezon második fele, kíváncsian várom a fejleményeket.

Az év Három nagy meglepetése:
1: Utopia

Az év legnagyobb meglepetése sorozatok terén, még februárban a főnök ajánlotta, és ugyan eléggé kegyetlen egy sorozat de e mellé remek storyja van, és igaz kissé Cliffhangeres a vége, de megtudtuk hogy nem sokára érkezik az Utopia 2nd Season! Torony magasan az év meglepetése, de az egyetlen olyan sorozat ami az idén indult.

2: Game of Thrones
(Trónok Harca)

Ezt a sorozatot Harmadszor kezdtem el mire megtetszett, szóval volt előélete nálam. Nem is igazán szerettem, hála a sok softcore pornó jeleneteknek és a lassú cselekmény kibontakozásnak. De átjutottam a holtponton, ami az első évad fele volt kb és kezdett egyre jobban beindulni, jelenleg a Második évad elején járok (pontosabban most szedem a második évadot), azt kell hogy mondjam hatalmasat tévedtem mert egy jó kis fantasy, de erről bővebben is fogok írni ha beértem a harmadik évadot!

3: Hell on Wheels

Ezt így év végére kezdtem el, szintén az első évadot befejezve a második évad elején járok vele. Tetszetős kis sorozat, egy original Western-Dráma, ami manapság elég kevés még filmben is nem hogy sorozatban. Nagyon szép tájon játszódik és nagyon hangulatos cuccos. Bár a komolyabb cselekmény még várat magára, de már az első évadban is voltak komolyabb harcok.

Az év legjobb CGI-a: 
Doctor Who? (2005)
(Ki vagy Doki?)

Kétszer is írtam róla, egyszer a hetedik évad végén egyszer meg az 50. évforduló utáni résznél. Szerintem nem kérdés hogy a legszebb CGI-t e sorozat hozta, minőségi Sci-Fi révén nem volt nehéz, de azért tartani kell a minőséget, és itt főleg azokra a részekre gondolok ahol nem a földön voltak, hanem a világűrben vagy egy másik bolygón.

Az év Két legérdekesebb sorozata:
1: Almost Human
(Emberi Tényező)

Igen, kajak a magyarok képesek voltak az Almost Human-t Emberi Tényezőre magyarosítani, én csak gratulálni tudok mert hülyébb magyar címet nem is találhattak volna ki! Főnök ajánlotta talán egy hónapja, akkor tájt indult a sorozat, egy nagyon érdekes Cyberpunk világ és egy remek főszereplő párosunk van. Mivel csak 6 rész ment eddig le komoly következtetéseket nem vonok le, csak kíváncsian várom a folytatást.

2: Sleepy Hollow

Ő igen, egy újabb Álmos Völgy Legendája feldolgozás csak most sorozatban és eléggé másként. Megmondom az őszintét, az évad eleje sablonból indul és unalmas, és aztán egyre csak erősödik és erősödik és derülnek ki dolgok, csavarodnak a szálak. Szóval az ötödik és a tizedik rész között hatalmasat változik a sorozat, az epizodikus unalomból bele a történetbe. 

Az a Három sorozat amit jövőre legjobban várok az újak közül:
1: Black Sails

Újabb főnök által ajánlott sorozat, trailere alapján nagyon jónak ígérkezik aztán majd meglátjuk. Kalózos sorozat révén várandós lesz, elméletileg 2014.01.25.én jön az első része.

2: Crossbones

Szintén egy kalózos sorozat, szintén a főnök ajánlásával, és szintén nézni fogom. Elvileg Feketeszakálról lesz szó, akiről eddig nem is tudtam hogy élő személy volt (lehet röhögni), azt hittem az is egy eredeti One Piece-es kari, xd de tévedtem, kíváncsian várom, elvileg még az első részének nincs pontos dátuma.

3: Killer Women

Elméletileg egy modern Western Dráma lesz és 12 nap múlva fog kezdődni, 2014.01.07.én. Trailer alapján egész jónak tűnik, kiváncsi leszek rá is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése