2014. március 29., szombat

Breaking Friday 2.

Mivel ahogy észrevettem a visszajelzésekből tetszett az ilyen témájú poszt csináltam még egyet. Ilyen sűrűn nem fognak jönni, max heti 1-2.  Viszont kíváncsi lennék hogy mennyire is tetszik nektek, úgy hogy kattintsatok a linkre PLS és szavazzatok!

- Jövő héten indul a Tavaszi anime szezon. Az alábbi linkre kattintva megnézhetitek az összes Tavaszi szezonban jövő új és leftover sorozatot, és a szezon alatt érkező Mozifilmeket illetve OVA-kat is!
- Nem régiben kiderült hogy érkezni fog a nagy sikerű Durarara!! Második évadja. Időpont egyenlőre még nincs.
- A Fate/stay night remake, a Fate/Stay Night (2014) Októbertől fog jönni, azaz az őszi szezonban!
- Kiderült hogy a Psycho Pass második évada jönni fog, Októbertől az Őszi szezonban, valamint kapott mellé egy Trailert is.  Az is kiderült hogy ha minden jól megy a mozifilmje jövő Januárban fogják adni a japán mozik, ezen felül pedig az első évada a Nyári szezon alatt kap egy teljesen újravágott verziót is!
- A Space Dandy Március 27.én pihenőre vonul, de a fanoknak nem kell sokat várniuk mivel a Nyári szezon alatt jönni fog a Space Dandy 2nd Season!
- Log Horizon című MMORPG-s anime is kapni fog egy második évadot ami Októbertől vagyis az Őszi szezonban fog jönni!
- A Tokyo ESP úgy néz ki hogy a nyári szezonban fog jönni, ha csak nem csúszik megint.
- A Nyári szezonban érkezni fog a Kuroshitsuji: Book of Circus ami az eredeti anime 15. részénél kettévágott Curry Contest Arc-ot fogja folytatni!
-  A 20-ik évfordulóra készített Sailor Moon, a  Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal Nyáron fog debütálni, és ha minden jól megy egy teljes Remake lesz! 
- A régi Sci-Fi Horror manga a Kiseljuu anime adaptációt kapott, ami az Őszi szezonban fog érkezni!
- Glasslip címmel új P.A. Works által készített Slice of Life anime érkezik a Nyári szezonban, a hír mellé egy Trailert is kaptunk!
- Nyári szezonban a Fate/Stay Night Spinn-off mangája a Prisma Illya megkapja a második anime adaptációját, Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 2wei! címmel.
- Az Április Hatodikán érkező Dragon Ball Kai (2014) új Trailert kapott! Egyébként a Majin Buu Sagát fogja feldolgozni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése