2014. április 11., péntek

Breaking Friday 3

Mivel ahogy észre vettem nézitek, és szeretitek ezeket a híreket ezért itt a következő BF!


- A The IDOLM@STER Cinderella Girls Mobilos játék anime adaptációt fog kapni, úgy néz ki hogy jövőre a Téli szezonban fog jönni! PV-t is kaptunk hozzá!
- A 2009-óta futó Horror Manga az The Flowers of Evil, más néven az Aku no Hana jövő hónapban véget ért!
- Bejelentették hogy a tavaly őszi szezonban futó Non Non Biyori második évadot fog kapni, időpont még kérdéses.
- Bejelentették hogy a Ookami Shoujo to Kuro Ouji című shoujo manga anime adaptációt fog kapni, időpont még nincs.
- Filmet fog kapni az Attack on Titan, azaz a Shingeki no Kyojin. A tavalyi év "nagy sikerű" animéje, idén és jövőre fog egy-egy Mozifilmet kapni, ami előre láthatóan ugyan azt fogja feldolgozni mint a sorozat. Az első film a  Shingeki no Kyojin Zenpen ~Guren no Yumiya~ (Attack on Titan Part I: Crimson Bow and Arrow), míg a második a Shingeki no Kyojin Kōhen ~Jiyū no Tsubasa~(Attack on Titan Part II: Wings of Freedom) címet fogja viselni.
- Nyáron érkezni fog a Hamatora második évada is!
- A DRAMAtical Murder pár hete kapott egy Trailert!
- A Japánban már több mint féléve kint lévő JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle PlayStation 3-as játék érkezik áprilisban Európába és Észak-Amerikába is! A játék ha minden igaz Japánban kap egy új DLC-t is amiben három új karakter lesz játszató: Caesar Antonio Zeppeli, Kujo Joutaro és Dio Brando!
- A K: Missing King mozifilm, ami a K sorozatot fogja folytatni kapott egy Trailert!  A film egyébként Idén Július 12.én érkezik a Japán mozikba. Természetesen BD-re mi Plusz 3-8 hónapot várhatunk!
- E hónapban ér véget az Aiura Manga. Tavaly kapott egy Anime adaptációt, de nem hozta be a hozzá fűzött reményeket.
- Egy újabb Studio Ghibili által készített Anime Mozifilm kap magyar szinkront, mivel Április 17.-től Magyarországi mozikban is adni fogják a Kaze Tachinu című mozifilmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése